Operator de date cu caracter personal – Notificare ANSPDCP Nr. 48

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificatasi completatasi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, CNAS are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

Datele colectate cu scopul asigurarii protectiei sociale prin servicii de sanatate sunt necesare CNAS pentru a acorda aceste servicii.

 

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, refuzul dvs de a furniza aceste date determina imposibilitatea acordarii acestor servicii.

 

Datele colectate avand ca scop activitatea de resurse umane sunt necesare CNAS pentru inregistrarea dosarelor de participare la examenele sau concursurile de angajare sau pentru indeplinirea obligatiilor legale legate de proprii angajati.

 

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, refuzul dvs de a furniza aceste date determina imposibilitatea inregistrarii unui dosar de angajare.

 

Datele colectate pentru eliberarea cardului european de asigurari de sanatate, sunt necesare pentru inregistrarea si emiterea acestui instrument.

 

Refuzul dvs de a furniza aceste date determina imposibilitatea eliberarii cardului. 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorul CNAS si sunt nu sunt comunicate altor destinatari.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

 

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 

 

Observatie: 

*Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Fișiere atașate

Protectia datelor cu caracter personal.pdf