COMUNICAT DE PRESĂ

Bani pentru spitale

 

 

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș a alocat în primele nouă luni ale anului un buget de aproximativ 350 de milioane de lei, unităților sanitare cu paturi din județ.


Astfel, toţi bolnavii care se adresează spitalelor beneficiază de asistența medicală de care au nevoie și la care au dreptul,  fără întrerupere.


Cele mai multe fonduri s-au alocat spitalelor cu adresabilitate mare:

 

 În contract cu CJAS Timiș sunt 26 de unităţi sanitare cu paturi. Dintre acestea, 14 spitale sunt în Timişoara şi acordă servicii medicale în spitalizare de zi şi spitalizare continuă, iar restul spitalelor sunt în judeţ.


”Vreau să subliniez faptul că sumele alocate unităţilor sanitare cu paturi sunt suficente şi nu există niciun motiv pentru care, unui asigurat, să-i fie refuzat un serviciu medical. Dacă un asigurat întâmpină dificultăţi în obţinerea serviciilor medicale de care are nevoie în cadrul spitalelor, îl rog să ne sesizeze, pentru a putea rezolva în cel mai scurt timp situaţia cu care se confruntă”, a declarat Victor Dumitraşcu,  Preşedinte-Director General CJAS Timiş.

 

 


Purtător de cuvânt
Mariana Marcu