ULTIMELE ARTICOLE

Vezi toatebutton arrow right

In atentia furnizorilor de servicii medicale in asistenta medicala ambulatorie de specialitate pentru specialitatile: diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, psihiatrie, oftalmologie, otorinolaringologie, medicina interna, cardiologie

April 18, 2019

Contractare mai 2019 - sesiunea a II-a – Asistenţa medicală de specialitate din ambulatoriu pentru specialităţile clinice: diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, psihiatrie, oftalmologie, otorinolaringologie, medicina interna, cardiologie.

Citește tot articolul

În atenția medicilor de medicină dentară

April 10, 2019

Prin prezenta, va invitam sa participati la întâlnirea cu medicii de medicina dentara organizata de CAS Prahova in colaborare cu DSP Prahova, care se va desfasura, MARTI, 16.04.2019, ora 13.00, la sediul CAS Prahova.

Citește tot articolul

În atenția furnizorilor de îngrijiri medicale la domiciliu

April 09, 2019

Prin prezenta, va invitam sa participati la întâlnirea cu reprezentantii furnizorilor de ingrijiri medicale la domiciliu organizata de CAS Prahova in colaborare cu DSP Prahova, care se va desfasura, LUNI, 15.04.2019, ora 14.00, la sediul CAS Prahova.

Citește tot articolul

În atentia medicilor specialisti cardiologi si medicilor de familie prin care se derulează contractul cost-volum pentru medicamentul Ticagrelorum (Brilique 90 mg)

January 29, 2019

Informare derularea contractului cost volum pentru medicamentul Ticagrelor ( Brilique 90mg)

Citește tot articolul

In atentia solicitantilor de carduri europene de asigurari de sanatate

December 14, 2018

Avand in vedere notificarea CNAS privind cardurile europene de asigurari de sanatate...

Citește tot articolul

In atentia furnizorilor de servicii medicale

October 16, 2018

Ca urmare a adresei CNAS nr. RV 7166/12.10.2018, va aducem la cunostinta intrarea in vigoare, incepand cu data de 09.10.2018, a noului contract cost volum pe aria terapeutica boli rare - Purpura trombocitopenica imuna idiopatica

Citește tot articolul

PROIECTE

Vezi toatearrow right
bg flex

Hartă furnizori județ

Distribuția județeană a tuturor furnizorilor de servicii medicale (spitale, medici de familie, farmacii, etc.) și datele de contact ale acestora.

Vezi toatearrow right