2018.12.14   – Anunt


In atentia tuturor furnizorilor de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale

 

          Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Giurgiu anunta furnizorii de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale ca, pentru asigurarea continuitatii acordarii asistentei medicale, pentru lunile ianuarie – martie 2019, contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale, derulate in anul  2018, se vor prelungi prin actele aditionale, cu indeplinirea de catre furnizori a tuturor conditiilor privind relatia contractuala cu CAS Giurgiu (documente, conditii de eligibilitate, etc).

 Conditiile acordarii asistentei medicale in baza actelor aditionale sunt cele prevazute in actele normative in vigoare pe perioada derularii actelor aditionale (HG nr. 140/2018 cu modificarile si completarile ulterioare si Ordinul nr. 397/836/2018, cu modificarile si completarile ulterioare).

Contractarea si decontarea serviciilor medicale, medicamentelor si a dispozitivelor medicale contractate in lunile ianuarie – martie 2019 prin acte aditionale la contractele derulate in anul 2018 de CAS Giurgiu cu furnizorii, se vor face din sumele alocate pe domeniile de asistenta medicala corespunzatoare prevazute in bugetul Fondului national unic de asigurari de sanatate pentru anul 2019.

In acest sens, furnizorii de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale care doresc continuarea relatiei contractuale cu CAS Giurgiu, vor transmite - pana la data de 20.12.2017 - cererea de prelungire insotita de documentele a caror valabilitate a expirat sau expira in cursul trim. I 2019.

 

 

Fișiere atașate

calendar contractare ian- martie 2019.doc MODEL cerere prelg contr pentru ian-martie 2019.doc Tabel medici care elibereaza CM.xls Cerere CM.doc Cerere BT clinic-para...-.doc Cerere BT internare.doc Prelungirea concediilor medicale.pdf